Freshmotion

Aftermovie

Een aftermovie laten maken van je event?

Voorbeelden

aftermovie

Video van jouw evenement

Organiseer je een tof evenement en wil je dit op professionele wijze laten vastleggen? Dan is Freshmotion de partner om van je event een toffe aftermovie te laten maken. Een aftermovie is als geen ander medium geschikt om de sfeer van een evenement weer te geven en te delen op diverse social media kanalen als FaceBook, Instagram en/of Linkedin.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het maken van aftermovies / sfeerverslagen. Zo heb ik de afgelopen jaren de aftermovie gemaakt voor Coolbue Mud Masters. Een evenement waar meer dan 1000 Coolblue'ers door de modder rollen. De voorbereiding begint al voor het event. Wat is het doel wat de aftermovie moet uitstralen? Wat is de boodschap en/of insteek van de video? Wat moeten mensen zich kunnen herinneren? Verder bespreken we de keuzus voor de technieken die we willen inzetten, zoals droneopnames, slowmotion en het gebruik van GoPro's.

Voorbeelden

Aftermovies

Funda aftermovie beachparty

Funda

Voor Funda heb ik een after-movie gemaakt van een event met allerlei strand activiteiten op Zandvoort. Het was belangrijk om plezier en samenwerking tussen collega’s goed naar voren te laten komen.

Bekijk video
Coolblue'er door de modder

Coolblue Mud Masters

Ieder jaar kunnen werknemers van Coolblue meedoen aan de Mud Masters obstakel run. Deze aftermovie heb ik die dag gemaakt en is direct na het event live gezet op Facebook en Instagram.

Bekijk video
Keeper in doel

BMW

In opdracht van AV Creations heb ik een aftermovie gemaakt van een groot voetbaltoernooi voor BMW op het KNVB Campus in Zeist. De film werd op dezelfde dag gemonteerd en 's avonds vertoond.

Bekijk video

Wat kost een aftermovie

De kosten voor het maken van een aftermovie van je event, hangen van een aantal factoren af. Hoeveel uur moet er gedraaid worden? Gaat het bijvoorbeeld om 1 dag filmen of is het een meerdaags event? Met hoeveel camera's en hoeveel mensen? Een standaard aftermovie die je in de bovenstaande voorbeelden ziet waar 1 cameraman met 1 camera een event film, kost rond de € 1650,- ex. btw. exclusief reis- en parkeerkosten. Hiervoor ben ik ongeveer 8 uur aanwezig.

Wil je ook een aftermovie laten maken van jouw event en ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

06 30653761 info@freshmotion.nl