Een film van jullie baby

Kondig de geboorte van jullie baby aan met een stijlvolle film.

Bekijk geboortefilm

Je baby laten filmen

Een bijzonder moment, een nieuw leven. Laat het moment van jullie pasgeboren baby voor altijd vastleggen op beeld. Een dankbaar cadeau en een bijzonder document voor je kind. Uit ervaring weet ik hoe ontzettend waardevol het is om bijzondere gebeurtenissen vast te leggen op beeld, een herinnering voor altijd.

Foto van baby Wolfert Hendrik Hein

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer jullie ervoor kiezen om een film te laten maken zal ik op een afgesproken dag een aantal uur langskomen om jullie en de baby vast te leggen. Het is geheel aan jullie wat je in de film wilt zien. Denk bijvoorbeeld aan de baby in bad doen, aankleden, fles geven etc. Of misschien vinden jullie het leuk om buiten een wandeling te maken als gezin. Gestileerde beelden van jullie baby in de wieg en/of in de armen van papa of mama. In combinatie met beelden van de handjes, voetjes, gezichtje etc.

Vooraf bespreken we wat jullie graag in de film terug willen zien. De beelden worden gemonteerd op de door jullie uitgekozen muziek waardoor de film nog persoonlijker wordt.

Wat krijg je?

  • 2 uur opnames in hoge kwaliteit.
  • Geboortefilm van ongeveer 1 min. in zwart-wit of kleur.
  • Facebook, Instagram en WhatsApp formaat.
  • Ruw materiaal (al het geschoten materiaal).
  • Oplevering film met Wetransfer binnen 2 werkdagen.
  • Inclusief 1 aanpassingsronde.

€ 495

Inclusief btw. en exclusief reis- en parkeerkosten.

Ja, ik wil een geboortefilm

Ben je enthousiast geworden over mijn werk en wil je ook een film van jullie pasgeboren baby? Neem dan direct contact op.

IK WIL OOK EEN GEBOORTEFILM