Freshmotion
Vincent Smit
Freelance filmmaker & Coolblue videoproducer
Freshmotion filmmaker Vincent Smit

Freelance Filmmaker

Mijn naam is Vincent Smit, een gedreven professional die sinds 2012 actief is in het maken van films en online video's. In 2011 heb ik de opleiding Communication & Multimedia Design afgerond op de Haagse Hogeschool.

Na mijn studie ben ik begonnen bij een videoproductiebedrijf in Den Haag, waar ik heb leren filmen en monteren. In die periode heb ik veel mooie films geproduceerd. Van het filmen van bedrijven en evenementen tot het vastleggen van de mooiste huwelijken en de heftigste gebeurtenissen, zowel in binnen- als in buitenland.

Videomaker Vincent Smit aan het filmen voor een Coolblue commercial

Videomaker bij Coolblue

Naast mijn werk als freelancer, produceer ik video's voor Coolblue. Ik ben onderdeel van een creatief team die zich bezig houdt met het maken van allerlei type videocontent voor YouTube en Social Media.

Het team bestaat uit diverse disciplines waaronder contentcreatiespecialisten en videomakers. Samen met Coolblue produceer ik brandmovies die ingezet worden op Social Media. Naast brandmovies maak ik advies-, engagement- en productvideo's voor het YouTube kanaal, de website en diverse Social Media kanalen. Het eigen Coolblue YouTube kanaal heeft meer dan 100.000 abonnees.

Naast het produceren van video's ondersteun ik het vlogteam van Coolblue bij het filmen en monteren. Ik help ze bij hun producties en geef regelmatig workshops en cursussen op het gebied van kleurcorrectie, camera, licht en audionabewerking.

Commercial filmen voor Coolblue
Interview filmen
Bijen filmen
Coolblue Bezorger filmen