Freshmotion

Aftermovie

Sinterklaas Theaterfeest

In opdracht van Inpetto Events heb ik een casevideo geproduceerd. Hierin wordt het eindresultaat getoond van een Sinterklaasproductie die zij hebben georganiseerd. In 2023 organiseerde Inpetto Events twee theatershows in Theater Orpheus in Apeldoorn in opdracht van Centraal Beheer. Honderden kinderen en hun ouders hebben genoten van een spetterende show met de Sint & Friends Liveband, een spannende videoserie en natuurlijk: het bezoek van Sinterklaas.

Boekdesint.nl heeft in samenwerking met Jochem van Gelder en evenementenbureau Inpetto Events de totaalproductie van het evenement verzorgd, inclusief de verhaallijn, casting, productie, regie, decor en de gehele randprogrammering.

De casevideo voor Inpetto Events fungeert als een krachtig visueel instrument om potentiƫle klanten te laten zien welk creatief vakmanschap Inpetto Events in huis heeft. Het biedt een inkijk in hoe Inpetto Events zich onderscheidt en de hoogwaardige kwaliteit van hun evenementen kan presenteren aan toekomstige opdrachtgevers.

  • camera
  • montage
  • geluid
  • grading