Een uitvaartvideo van je dierbare

Een uitvaart laten filmen is een waardevolle herinnering én troost voor later.

Een uitvaart filmen

Het verlies van een dierbare is een emotionele gebeurtenis dus waarom zou je de uitvaart laten filmen? Een uitvaartvideo kan helpen bij de verwerking van emoties en zorgen voor een troostende belevenis. Het is een waardevol document voor later. Vooral voor kleine kinderen kan het enorm waardevol zijn om ooit beelden te hebben van hoe het was. Of voor mensen die er niet bij konden zijn. Op een creatieve en professionele wijze film ik uitvaarten en herinneringen.

Mannen dragen kist voor de begrafenis
Kist laten zaken in graf
Man en dochter bij het graf

Puck

Een aantal jaar geleden kwam ik voor een grote uitdaging te staan in mijn werk als filmmaker. Merel en Mark waren trotse ouders van drie zoons. Merel werd zwanger van een vierde kindje, een dochter. Op een dag hoorde ze dat Puck niet meer leefde. De baby was overleden in haar buik door een probleem met de navelstreng en de placenta. Merel beviel na 37 weken van een doodgeboren baby.

Omdat ze Puck maar een paar dagen bij hun konden houden, wilden ze alles uit die dagen halen en vooral de herinnering levend houden, met name ook voor de kinderen.

Bekijk hier de film die ik heb gemaakt voor ze.

Overleden baby in de handen van de vader
Baby in ledikant op een babykamer
Hartje schilderen op een kistje.

De film is voor ons heel erg belangrijk en vormt een troost voor ons grote gemis en verdriet.

Mark en Merel Langkemper

Uitvaart filmen, hoe werkt het

Je wilt een uitvaartvideo laten maken, hoe werkt het en hoe ga ik te werk tijdens én na de uitvaart.

Aanvraag

Je kunt telefonisch of via e-mail contact met mij opnemen. Ik kan de wensen met jou of de uitvaartbegeleider bespreken. Ik reageer direct of ik nog beschikbaar ben.

Offerte

Op basis van jouw wensen en het aantal uur filmen, met 1 of 2 camera's, stuur ik je binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte.

Filmen uitvaart

Ik film zo onopvallend mogelijk alle belangrijke en mooie momenten van de uitvaart. Op gepaste afstand en met een kleine camera met hoge kwaliteit.

Montage film

De beelden worden gemonteerd op de door jouw uitgekozen muziek zodat de herinnering nog persoonlijker wordt. Je kunt kiezen voor zwart-wit of kleuren versie.

Oplevering

Ik stuur jou of de uitvaartbegeleider digitaal de uitvaartvideo. Als je iets verandert wilt hebben aan de film, is dat uiteraard mogelijk. Hiervoor worden bij 1 correctieronde geen extra kosten gerekend.

Delen

Deel de uitvaartvideo met familie en vrienden voor een troostende herinnering. Ik kan verschillende formaten opleveren zodat de film eenvoudig gedeeld kan worden.

CAPTURE MEMORIES

Wat kost een uitvaart filmen

De kosten voor het filmen voor een uitvaart zijn geheel afhankelijk van jouw wensen. Hoeveel uur wil je dat er gefilmd wordt? Met 1 of 2 camera's? Wil je de speeches in zijn geheel opnemen of heb je hele andere wensen?

Om een indicatie te krijgen van de kosten, verzoek ik je om contact met mij op te nemen.

06 30653761 info@freshmotion.nl