Uitvaartvideo van je dierbare

Een waardevolle herinnering

Voorbeeld Tarieven

uitvaartvideo

Uitvaartvideograaf voor het filmen van een uitvaart

De uitvaart videograaf voor het maken van een uitvaartvideo. Een uitvaart laten filmen kan enorm waardevol zijn. Het verlies van een dierbare is een emotionele gebeurtenis en een uitvaartvideo kan helpen bij de verwerking van emoties en zorgen voor een troostende belevenis. Vooral voor kleine kinderen kan het enorm waardevol zijn om ooit beelden te hebben van hoe het was. Een blijvende herinnering voor jou en voor de mensen die er niet konden bij zijn.

Op een creatieve en professionele wijze film ik uitvaarten en herinneringen.

Uitvaartkist dragen
Kist laten zaken in graf
Man en dochter bij het graf
Uitvaartbloemen bij het graf

In herinnering Puck

Een aantal jaar geleden kwam ik voor een grote uitdaging te staan in mijn werk als filmmaker. Merel en Mark waren trotse ouders van drie zoons. Merel werd zwanger van een vierde kindje, een dochter. Op een dag hoorde ze dat Puck niet meer leefde. De baby was overleden in haar buik door een probleem met de navelstreng en de placenta. Merel beviel na 37 weken van een doodgeboren baby.

Omdat ze Puck maar een paar dagen bij hun konden houden, wilden ze alles uit die dagen halen en vooral de herinnering levend houden, met name ook voor de kinderen.

Bekijk hier de film die ik heb gemaakt.

Uitvaartkist dragen
Kist laten zaken in graf
Man en dochter bij het graf
Labrador
De film is voor ons heel erg belangrijk en vormt een troost voor ons grote gemis en verdriet.

Mark en Merel Langkemper

Een uitvaart laten filmen, hoe werkt het

Je wilt een uitvaartvideo laten maken, hoe werkt het en hoe ga ik te werk.

Aanvraag

Je kunt zowel telefonisch als via e-mail contact met mij opnemen. De wensen kan ik met jou of de uitvaartbegeleider bespreken.

Offerte

Op basis van jouw wensen en het aantal uur filmen, met 1 of 2 camera's, stuur ik je binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte.

Filmen uitvaart

Ik film zo onopvallend mogelijk alle belangrijke en mooie momenten van de uitvaart. Met een compacte camera op gepaste afstand.

Montage film

De beelden worden gemonteerd op de door jouw uitgekozen muziek zodat de herinnering nog persoonlijker wordt. Je kunt kiezen voor zwart-wit of kleuren versie van de film.

Oplevering

Ik stuur jou of de uitvaartbegeleider digitaal de uitvaartvideo. Als je iets verandert wilt hebben aan de film, is dat uiteraard mogelijk. Bij 1 correctieronde zitten geen extra kosten.

Delen

Deel de uitvaartvideo met familie en vrienden voor een troostende herinnering. De film kan in verschillende formaten opleverd worden zodat delen eenvoudig wordt.

Kosten uitvaartvideo

De kosten voor het filmen van een uitvaart of begrafenis liggen rond de 450 euro á 700 euro inc. btw. Het hangt er vanaf hoeveel uur er gefilmd wordt en met hoeveel camera's. Deze kosten bestaan uit het filmen van de uitvaart en het monteren van een uitvaartvideo. Inclusief de benodigde apparatuur zoals een camera en geluidsapparatuur. Een uitvaartvideo voor een kleine uitvaart bestaat uit het volgende:

  • 3 uur aanwezig
  • 1 camera + geluidsapparatuur
  • Montage uitvaartvideo of videoregistratie
  • Kleur- en audiobewerking
  • Digitaal opgeleverd

Ik bied twee verschillende concepten aan voor het laten filmen van een uitvaart, een videoregistratie en/of een sfeerfilm.

Videoregistratie

Bij een videoregistratie wordt de hele ceremonie met 1 vaste camera op statief vastgelegd. Daarnaast worden speeches (en de muziek) met externe microfoons opgenomen. Bij een videoregistratie van de ceremonie wordt alles van begin tot eind vastgelegd. Uiteindelijk ontvang je één film die net zo lang duurde als de ceremonie zelf.

Uitvaartvideo

Een uitvaartvideo is een korte impressie van ongeveer 5 á 6 minuten waarbij de mooie en belangrijke momenten voorbij komen. De uitvaart wordt op een filmische manier vastgelegd en gemonteerd. De uitvaartvideo wordt gemonteerd op de door jullie uitgekozen muziek.

Gecombineerde video

Uiteraard is het ook mogelijk om beide opties te kiezen. Je ontvangt dan twee films, een lange versie en een korte uitvaartvideo van de ceremonie en uitvaart.

Om een betere indicatie te krijgen van de kosten, verzoek ik je om contact met mij op te nemen.

06 30653761 info@freshmotion.nl